Lauljanna Britney Spears elas aastatel 2008–2021 oma isa Jamie Spearsi eestkoste all ning vabanes sellest viimaks eelmisel aastal. Britney ütles tollal, et vabaduse saamine oli tema jaoks parim päev. Nüüd on ta selgitanud, et eestkoste andis Spearsi perekonnale palju võimu ning alles nüüd, pärast pikki aastaid, saab ta omada oma enda raha.

Britney postitas Instagrami pildi, kus selgitas kõrgklassi kuritegevust, mis hõlmab kõrgemasse sotsiaalmajanduslikku klassi kuuluvate inimeste kuritegelikku käitumist. „Ma ei ole kindel, et olen selle mängu mängimist kunagi ära kasutanud... Alles sellel aastal, 40-aastasena, saan ma osta Tylenoli (valuvaigisti – toim) ja omada oma enda raha... On silmiavav näha, mida inimesed teha saavad,“ kirjutas Spears oma postituses.

„Mu perekonnale kuulus aastaid mu pärand – neile kuulus mu nimi, mu tähesära, mu raha – ja see andis neile palju võimu. Alates sellest, kui see läbi sai, olen ma pidanud õppima oma elu uuesti elama,“ kirjutas Britney. Oma postituse lõpus sõnas lauljanna, et tunneb, nagu teda programmeeriti olema nunn pool tema elu.

Popstaari ema Lynne Spears anus hiljuti oma tütrelt andestust ja avaldas avaliku vabanduse kogu valu eest, mille osaks tema tütar eestkoste all elamise ajal osaks sai, vahendab Mirror. „Britney, sügaval sisimas sa tead, kui palju ma sind armastan ja igatsen. Ma vabandan kõige eest, mis sulle haiget on teinud,“ ütles Lynne Spears.