Justin ja tema abikaasa Hailey tutvustasid esmaspäeval oma uut pereliiget armsate fotodega oma jälgijatele. Bieberite peres on juba üks koer olemas, kes liitus nende perega 2018. aastal ja kannab nime Oscar.

Kuna Hailey ja Justin olid esmaspäeval veel halloween'i lainel, siis postitasid nad mitmeid pilte oma uuest koerast Piggy Loust ning panid talle selga mitmeid erinevaid kostüüme. Näiteks hoidis Justin ühel fotol koerakest oma käes, kui tal oli seljas seakostüüme - sellega vihjati koera nimele Piggy, mis eesti keelde tõlgituna tähendab põrsakest. „See on Oscari uus väike õde Piggy Lou Bieber,“ teatas Hailey uue pereliikme lisandumisest fotoga. Juba on koeral ka mitmed fännikontod Instagramis olemas.

Hailey ja Justin Bieber abiellusid salajasel tseremoonial 2018. aasta septembrikuus ja tähistasid hiljuti oma neljandat pulma-aastapäeva, vahendab People. „Neli aastat sinuga abielus. Kõige kaunim inimene, keda ma tean, minu elu armastus,“ postitas Hailey septembris armsa sõnumi Justinile oma Instagrami kontol.