Mihkel Raud koos oma bändiga on salvestanud uue ja värske versiooni ansambli Generator M omaaegsest punkloost „Käed“. Äsja ilmus Mihkli sulest ka raamat pealkirjaga „Ühes väikses Eesti linnas“, mis kindlasti laulu ilmumisele konteksti annab.

„Iga muusiku elus on vähemalt üks hetk, mil ta aru sai, et temast just muusik peab saama. Minu jaoks saabus see hetk 1982. aastal, kui Hendrik Sal-Salleri kooliansambel Generator M Eesti Televisiooni saates „Kaks takti ette“ esines,“ avab Mihkel loo tagamaid. „Nad mängisid laulu nimega „Käed“ ja see on mind terve edasise elu kummitanud. Seetõttu tundus õige just tollele omaaegsele punklaulule raamatu ilmumise tuules uus elu anda.“

Uues versioonis teevad kaasa Mihkel Raud (laul, kitarr), Antti Kammiste (klahvpillid), Eric Kammiste (kitarrid), Hendrik Tamberg (basskitarr) ja Mikk Simson (trummid). Loo produtseeris Eric Kammiste, mixis Alar Suurna ja masterdasid Greg Calbi ja Steve Fallone. Laulule filmiti ka muusikavideo Joosep Jürissoni poolt, video valmimisele aitasid kaasa Leon Metsallik, Eric Kammiste ja Rasmus Kossesson.

Oma äsja ilmunud raamatus kirjutab Mihkel Raud enda muusikuteest ning muusikast ja muusikutest, kes on teda kõige rohkem mõjutanud. Juttu tuleb paljudest Eesti muusika staaridest alates Rein Rannapist ja Jaanus Nõgistost Lenna ja Ineseni välja.