Neljapäeval eetrisse läinud tõsielusarja „Kardashianid“ värskes episoodis tuli avalikuksb hinnaline kingitus, mille Tristan oma tütrele teinud oli. Saates näitas Khloe pilti uhkest kaelakeest Mindy Weissile, kes on Kardashianite perekonna ustav peoplaneerija. „True isa kinkis talle teemantkaelakee täna hommikul,“ ütles Kardashian peoplaneerijale. Televaatajatel aga hinnalist kaelakeed saates näha ei õnnestunud.

See pole aga ainus lahke tegu, mida Tristan oma tütre jaoks tegi. Episoodi arenedes on näha, kuidas Khloe räägib oma ema Kris Jenneriga True jaoks korraldatud sünnipäevapeol ning Kris informeerib Khloe't, et tegelikult tahtis Tristan ka kogu sünnipäevapeo eest maksta. „See on väga kena temast, aga ma ei lase tal seda teha,“ ütleb Khloe oma emale.

Hiljem pihikaamera ees selgitab Khloe, miks ta sellega nõus polnud. „,Ma näen kõvasti vaeva selle nimel, et lubada Truele kõike head ja ma ei vaja selleks kellegi teise abi,“ sõnab Kardashian kindlalt.

Teemantkaelakee pole aga ainus hinnaline ehe, mis väikesel tüdrukul juba on. Khloe on ka varem postitanud oma tütrest Truest pilte, kus tüdrukul on kõrvas väikesed teemantkõrvarõngad ja kaelas sädelev ripats, vahendab Page Six.