Pidulikule õhtusöögile oli kogunenud külalislahkuse valdkonna koorekiht eesotsas tipprestoranide juhtide ja peakokkadega. Sündmusele tulid kaasa elama ka tuntud poliitikud ja avaliku elu tegelased. Silverspooni korraldab Gastronomy Society of Estonia, kellel täitub tänavu 18. tegevusaasta.

Õhtusöögi menüü valmistasid ette tippkokad Vladislav Djatšuk, Tõnis Saar ja Ragnar Bamberg. Taimetoidu eelistajad said nautida Hele-Mai Alamaa ja Maru Metspalu loomingut. Õhtusöök lõppes Tervise Cateringi korraldatud efektse magustoidusõuga, kus oli tuld ja heledat suitsu, millele sekundeeris DIONE jäätise baasil loodud fantaasia tunnustatud kondiitri Heidi Pargi esituses.

Õhtu kangelasteks olid parimatest parimad gastronoomia valdkonna tegijad, kes viisid koju Tauno Kangro poolt valmistatud auhinnad ning diplomid, mis kinnitasid nende võitu Silverspoon/Hõbelusikas kategooriates.

Best Fine Dining – Horisont Restoran & Bar

Best Casual Dining – Dominic

Best Cafe – Cafe Gianni

Best National Cuisine – Restoran Gianni

Best Restaurant Service – 180 by Matthias Diether

Best Family Restaurant – GOSPA restoran

Best Vegan Offering – Bruxx Belgia restoran

Best Gastropub – Kanuti Ramen&Bar

Best Streepfood – La Prima Pizza Vanalinn

Best Chef – Matthias Diether

Media Award – Priit Kuusk

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid