Kanal 2 saatest „Õhtu!“ tuntud telenägu Robert Rool rääkis ajakirjale antud vestluses, kuidas talle isaroll tundub. „Eks ma olen amatöör, aga tunnen end mõnusalt. Nõrgalt muidugi ka, kõik on uus. Ükski isa ei ütle mõnekuuse beebi kõrvalt, et kurat, küll mina olen hea isa. Teised on mökud, aga vot mina, mina olen hea!“ jutustab Robert. „Mida ma tahan aga kindlasti öelda, on see, et Maarja on superkangelane. Kinkisin talle isegi medali kirjaga „Aasta ema“,“ lausub Rool.

Praegu on Roberti ja Maarja pisipoeg, kes sai endale nimeks Franz, juba neljakuune. Kui vanemail on vaja mõni käik teha, lähevad nad koos. Franz on nii hea magaja, et Maarja sõnutsi saab temaga vajadusel ka poes ja söömas käidud. Praegu pole neil veel tekkinud tunnet, et tahaks lapse vahel hoidjaga jätta. „Küll tuleb ka see hetk, kui ta läheb vanaema juurde ning meie hakkame ringi hullama ja pidudel käima,“ ütleb Robi lõbustatult, „aga aega on.“

Rool postitas oma armsast perekonnast ka mõned fotod sotsiaalmeediasse. „Meie imeline pere!“ kirjutas ta oma Instagrami postituse juurde.

Loe Robert Rooli, tema elukaaslase Maarja Peetrise ja poja Franzu kohta lähemalt värskest Pere ja Kodu kaaneloost.