Kardashian ostis selle aasta esimeses pooles endale Lõuna-Californias asuva maja 6,3 miljoni dollari eest. Maja ehitati 1970ndatel ja paikneb Kimi Hidden Hillsis asuva kodu läheduses. Tõsielustaar on otsustanud maja müüki panna aga pisut krõbedama hinna eest, kui ta ise kevadel selle eest välja käis - Kim soovib maja eest saada 7 miljonit dollarit, vahendab People.

Majas, mis laiub pea 400 ruutmeetril, on neli magamistuba ja viis vannituba. Majas on kaks kaminat - üks paikneb kõige suuremas magamistoas ja teine lugemisnurgakeses. Samuti on majas baar. Garaaži mahub kolm autot, kuid suur parkimisplats mahutab rohkem sõidukeid. Maja juurde kuulub ka tall.

Pole selge, mis oli Kimi plaan, kui ta maja ostis ning miks ta selle nüüd müüki on otsustanud panna. Alles septembris otsis Kim uue mereäärse villa Malibus ning käis selle eest välja 70 miljonit dollarit. Hiljuti pani Kim müüki ka oma kolme magamistoa ja nelja vannitoaga korteri Calabasase linnas 3,5 miljoni dollari eest ning ka 1950ndatel ehitatud rantšo 5,3 miljoni dollari eest.