Politsei kinnitas, et nad said laupäeval kell 11 hommikul hädaabikõne, milles teatati, et mees on vanni uppunud. Sündmuskohale saadeti ka mõrvarühm, kuid esialgse informatsiooni järgi puuduvad andmed või tõendid selle kohta, et Carteri surma oleks põhjustanud teine inimene.

Hukkunu saavutas kuulsuse juba lapsena, algul tegutses ta lauljana ja hiljem sai ta suuri rolle näitlejana. Näiteks on ta teinud kaasa populaarsetes seriaalides „Lizzie McGuire“ ja „7th Heaven“. Ta avaldas 90ndatel neli albumit ning tuuritas koos Backstreet Boysiga.

Sama ansambli üheks suurimaks staariks oli tema vend Nick Carter, kellega Aaron viimastel aastatel enne surma hästi läbi ei saanud. Kahe venna tülisid kajastati põhjalikult ka meedias. Nimelt süüdistas Aaron oma vanemat venda selles, et Nick üritas seaduslikult tema eeskostjaks hakata ehk haarata sarnase võimu, nagu oli Britney Spearsi isal popstaari üle aastaid.

Nick ja Aaron Carter 90ndatel.

34-aastane endine lapsstaar võitles mitmete sõltuvustega ning käis korduvalt ka võõrutusravil. Tal diagnoositi ka depressioon ja skisofreenia.

Jaga
Kommentaarid