06.11.2022, 13:30
Michelini tärn päästab kriisist? Restoran 180° omanik paljastab tegeliku põhjuse, miks fine dining söögikohad raske aja kergemini üle elavad
(3)Reede õhtul aset leidnud Hõbelusika ehk Silverspooni galal autasustati parimaid gastronoomia valdkonna esindajaid. Eesti ühe eksklusiivseima restorani 180° peakokk Matthias Diether sai premeeritud parima koka autasu ning tema teenindajad said parima teeninduse auhinna.
Kroonika uuris Dietherilt ja restorani omanikult Sten Sarapilt, kas nende söögikohal läheb pärast Michelini tärni saamist veelgi paremini ning palju nad sellest tegelikult kasu on saanud? Samuti tuli jutuks eesolev talv ning aina tõusev inflatsioon - kuidas elab nende söögikoht selle üle? Sarapi sõnul on neil ja ka ülejäänud fine diningu restoranidel piisavalt jõukad kliendid, kes kuskile veel ära kaduma ei hakka.
Vaata videost!