Pikale veninud kohtumisel olid kohal nii Shakira, Pique kui ka nende advokaadid ja pärast 12 tundi kestnud arutelu sai selgeks, mis paari kahest ühisest lapsest saab. Shakira plaanib järgmisel aasta alguses kolida Barcelonast ära Miamisse ning võtta kaasa 9-aastase Milani ja 7-aastase Sasha.

Pique, kes eelmisel nädalal teatas oma sportlaskarjääri lõpetamisest, tuli väidetavalt Shakira soovidele vastu, et vältida inetut ja pikka kohtulahingut, vahendab Daily Mail. Pikk kohtumine endiste elukaaslaste vahel algas esmaspäeva pärastlõunal Shakira ja Pique endises kodus Barcelona lähistel Esplugues de Llobregas. Arutelule pandi punkt alles teisipäeva hommikul, vahendab kohalik ajakirjandus. Väljaande El Periodico väitel oli Shakira, Pique ja nende advokaatide kohtumine olnud ülimalt intensiivne.

Väljaanne La Vanguardia teatas pärast kohtumise lõppu, et Milan ja Sasha lähevad koos Shakiraga Miamisse. „Lapsed veedavad jõulud Barcelonas, aga kohe, kui aasta 2023 algab, jätab jalgpallur nendega hüvasti. Pique teeb valusa ohverduse, et lapsed ei peaks kogema enam oma vanemate traumeerivat lahkuminekut. Ta saab lennata Miamisse, et oma lapsi külastada mistahes ajal. Shakira ja Pique jagavad reisikulusid,“ kirjutas väljaanne.