Laul räägib tegelasest nimega Sten, kellega võib küll seltskonnas alati põnev olla, ent olukord saab sama kiirelt kontrolli alt väljuda. Nagu laulusõnadest välja tuleb, siis tal „oli võimalus, aga muutuda tundus võimatu“. Elu kipub ikka oma rada pidi minema ning vaid üks vale valik võib inimese juhatada tagasi libedale teele, varasemaid vigu kordama.

Loo ega videoga räpparid halvale teele minemist ei glamuriseeri, vaid pigem toovad välja ühiskonna karmi reaalsust. Millega Sten tegeles ja kuhu elutee ta viis, võib igaüks ise välja nuputada koos singliga ilmunud must-valgest muusikavideost. Artistide idee aitas visuaalselt ellu äratada A CUBE Agency.

Küsides, kuidas kahe artisti omavaheline koostöö ja sõprus nii hästi toimib, ütleb gameboy tetris: „Ei teagi kuidas. Õpime teineteise kohta igapaevaselt midagi uut. Tihtipeale meie maitsed ja arvamused klapivad ning pole üleliia kaua vaja seletada, kuidas ja mida tegema peab.“

Ansamblite Gorõ Lana, Catapulta ja 5MIINUST ridades kaasa teinud gameboy tetrisele andis soolokarjääriga alustamiseks inspiratsiooni soov luua muusikas vaheldusrikkust, ületada piire ja end mitte liigselt raamidesse panna. Publik on gameboy tetrist ja nublut koos laulmas kuulnud nii miljoneid striime kogunud „Für Oksana“ ja „Biology“ singlil, samuti fännide lemmikutel „Tambriin“ ja „Paraadna“.