Munaintsident jäi ka videosalvestusele, kust on näha, kuidas kuningas Charles III tervitab Yorki linnaametnikke, kuid samal ajal vihisevad monarhi peast mööda mitu muna. Õnneks Charles nendega pihta ei saanud, kuid munad maandusid tema lähedal maas. Kuningas vaatas hetkeks ringi, et märgata, mis toimunud on, kuid muudmoodi ta munaloopimisele ei reageerinud.

Protestija, kelle Briti väljaanne Daily Mail identifitseeris Patrick Thelwellina, arreteeriti politsei poolt Charlesi ja Camilla munadega loopimise eest. Neli politseinikku surusid Thelwelli maha ning samal ajal karjus mees: „See riik on ehitatud orjade verele“. Pealtnägijatel oli aga häbi, et protestija kuningliku paari munadega viskas.

Pärast munarahe käest pääsemist jätkasid Charles ja Camilla oma tavapärase päevakavaga ning tervitasid rahvast, kes tähtsa päeva puhul olid kuningliku paari vaatama tulnud. Kuningas viibis Yorkis, et avada seal kuninganna Elizabeth II kuju - tegemist on esimese skulptuuriga, mis kuninganna auks pärast tema surma püstitatud on, vahendab Daily Mail.