Nimelt paljastas Sükijainen oma Instagrami jälgijatele, et vastassugupoole juures on kaks kindlat red flag'i ehk punast lippu, mis talle eriti eredalt silma paistavad. Mitte positiivsuse poolest, vaid ikka negatiivselt.

„Kindel punane lipp on see, kui ta on mega armukade ja ei usalda sind,“ nimetas Sükijainen teatud meeste puhul märgatud esimese ohumärgi. „Ma arvan, et pole usaldust, pole armastust. Mingi mega kontrollimine, et kus sa käid, tema dikteerib, kellega suhtled, paroolide jagamine jne – see on väga vale,“ leiab telenägu.

Samuti ei meeldi Sükijainenile ka teine äärmus ehk need mehed, kellel on endal naine kodus ootamas, aga otsib juba talle asendajat. „Minu jaoks on väga suur EI ka see, kui abielus või suhtes mees hakkab sind deidile kutsuma või sebima. Nagu ole mees ja jäta oma naine enne maha. Ma pole teine valik ja see on vapsjee hale, kui sa vaatad enne, kuidas temaga läheb, ja siis mõtled edasi,“ arvab Sükijainen.

Tema sõnul ei saa selliste meeste puhul kunagi kindel olla, et ta ühel kenal päeval ei jäta sind samamoodi maha või ei peta.