„Olen liigutatud ja tänulik, et nii paljud on leidnud tee Treskisse. Treski atmosfäär on eriline! Ma ei unusta kunagi, kuidas Jaagup Kreem oma Instagramis peale Termika kontserti ütles: „See on nüüd ametlik, Treski ongi maailma kõige parem kontsertkoht – teist sellist ei ole!“ Need on suured sõnad ja oluline tunnustus, millega Treskit kirjeldada,“ sõnas festivali looja ja Treski peremees Jalmar Vabarna.

Augustis toimuval kolmepäevasel festivalil astuvad üles nii Eesti kui lähiriikide artistid. Pealava kütavad kuumaks teiste hulgas ka Trad.Attack! ning Miljardid. Festivalialal on neli lava: Treski ainulaadne välilava, küüni lava, metsalava ning esimesel festivalil kustumatuid mälestusi jätnud vanad siloaugud, kuhu koondub festivali 45-meetrine ööklubi.

Lisaks muusikale leiab festivalikülast inspiratsiooni: kõike, mis loob inimeste ellu juurde väärtust, mõjutab neid positiivselt ning suunab avastama ja arenema. Inspiratsiooniprogrammist leiab kindlasti ka eelmise aasta menukid – hommikuhingamise, jäävannid ning saunad. Ülejäänud programmi kuulutab meeskond välja järgnevate kuude jooksul.

Festival leiab aset 11.-13. augustil Setomaal Treskis.