Hiljuti 49-aastaseks saanud näitlejatari välimus muutus aastaid tema sõltuvuste tõttu. Ta sai juba teismelisena tänu seriaalile „Eastenders“ kuulsaks ning õige pea leidsid temani tee ka narkootikumid. Westbrook on hilisemates intervjuudes tunnistanud, et pidutsemine sai tööst tähtsamaks ning teda ähvardati mitmeid kordi vallandamisega.

Summad, mis tal kulusid mõjuainetele olid kolossaalsed. Mõnel hetkel kulutas ta sadu tuhandeid naelu kuus, et saada narkootikume. Teda tituleeriti meedia poolt „Kõige kuulsamaks narkomaaniks Suurbritannias“.

See kõik mõjus aga tema näole. Westbrook tarvitas nii palju kokaiini, et tema nina kukkus kokku ja muutis kuju. 2002. aastal käis ta esimesel ninaoperatsioonil. sest tema nina vahesein on täielikult kokku kukkunud. Kuid see ei takistanud tal selle elustiiliga jätkamist. Aastate jooksul hakkasid taanduma tema igemed ning tema põsed vajusid aina kokku.

Daniella mõni aeg tagasi:

Selline näeb ta välja nüüd:

Westbrook pole viimased kuus aastat näitlemistöid saanud, kuid nüüd otsustas ta oma elu korda saada. Ta on käinud mitmetel näotaastamis operatsioonidel ning sai ka lõpuks tööd. Peagi on ta näitlemas West Endis teatrilavadel ning ta pidavat uut võimalust võtma vägagi tõsiselt.