„21 aastat koos,“ kirjutas Galkin oma Instagrami postituse pealkirjas.

Ka Alla Borissovna tegi postituse Instagrami, jagades kaunist kaadrit koos lilledega.„Täna on meie päev, mu arm. 21 aastat koos. Aitäh sulle lillede eest. Ootan väga meie kohtumist,“ kirjutas Pugatšova.

Maksim on oma naisest 27 aastat noorem. Nad abiellusid 24. detsembril 2011. aastal. 2014. aasta aprillis sai estraaditäht Alla Pugatšova surrogaatema abil sündinud kaksikute Garri ja Jelizaveta emaks.

Pugatšova mõistis septembrikuus hukka Venemaa sõja Ukrainas. Alla Borissovna palus ennast kanda välisagentide nimekirja, kuhu Vene justiitsministeerium määras tema abikaasa Galkini.

Pugatšova andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et ta on Venemaa patrioot ja tahab, et Venemaa lõpetaks oma poegade surma saatmise illusoorsete eesmärkide nimel, mis muudavad tema kodumaa paariariigiks. „Palun lisage mind mu armsa riigi välisagentide ridadesse, sest olen solidaarne oma abikaasaga,“ ütles Alla Borissovna.

Venemaa justiitsministeerium tunnistas välisagendiks Pugatšova abikaasa Maksim Galkini, kuna ta on alates veebruarist teravalt kritiseerinud Vene-Ukraina sõda.

Galkin ei varjanud sõja esimesel päeval 24. veebruaril oma šokki – ta oli üks esimesi staare, kes sellele reageeris. „Hommikust saati olen ühenduses Ukraina lähedaste ja sõpradega. Ma ei suuda sõnadesse panna seda, mida tunnen. Kuidas see kõik on võimalik? Sõjale ei saa olla mingit õigustust! Ei sõjale!“ kirjutas ta toona sotsiaalmeedias ja illustreeris postituse musta ruuduga.

Meedia andmetel viibib Pugatšova koos lastega Iisraelis ja Maksim tuuritab edasi.