Peaesinejaks on 1990ndate lõpus suure edu saavutanud Hollandi bändi Vengaboysi suurimateks hittideks on „We Like to Party“, „Boom Boom Boom“ ja „We’re Going to Ibiza“, millest kaks viimast UK muusika edetabelis esikohal olid. Nad on müünud maailmas üle 25 miljoni plaadi.

Lisaks astuvad üles Rednex, Mr.President, Mr.Happyman, Nancy, Caater feat. Mari-Liis ning ainult üheks õhtuks tuleb kokku originaal koosseisus N-Euro!

Korraldaja Indrek Sarrapi sõnul on kohale kutsutud vaid parima lavasõuga ansamblid: „Oleme praeguseks tegutsevatest retroansamblitest kutsunud Eestisse vaid need, kes laval lisaks muusikale ka energilise ja vaatemängulise sõu püsti panevad, sama kehtib muidugi ka Eestist üritusel osalevate bändide kohta.“

Korraldaja Andres Puusepp lisab: „Kes ei teaks lugusid „Coco Jambo“, „Boom boom boom“, „Wish you were here“, „Cotton Eye Joe“- me kõik teame ja need bändid on juba reedel kõik Eestis ühel laval, koos Eesti retro paremikuga, seega retroriided selga ja juba reedel Saku Suurhallis näeme!