Ürituse avas õuealal üllatusetteastega Popside orkester ja Alma Tominga ruumid täitsid õhtu vältel muusikaga DJ Widenski, DJ Seth Schwarz ja DJ Ivo Naries. Tuuli Rand Trio tõi külalisteni meeleoluka kontserdi.

Nõnda nagu lähtuti hoonet arendades keskkonnasäästlikest lahendusest, nii ei saanud loodusest üle ega ümber ka avamisel. Põnevad aroomid ootasid avastamist „Lõhna apteegis“, kus sai proovile panna oma haistmismeeled. Maitsemeeltele pakuti elamusi botaanikabaaris, kus serveeriti Eesti loodusest inspireeritud jooke ja uudishimu sai toita majatuuriga, mille raames avanes võimalus eri korrustel uudistada vastvalminud töökeskkonda.

Euroopas ainulaadse lähenemisega loodud 11-korruselise Alma Tominga rohemaja teeb unikaalseks troopiliste taimede ja kosega palmiaed ning fuajees asuv Eesti valgusdisaineri Tõnis Vellamaa loodud läbi mitme korruse kõrguv valgusskulptuur. Rohelust ja inimsõbralikku töökeskonda jagub lausa 20 000 ruutmeetrile. Hoone maksumuseks kujunenud 30 miljonit eurot on Ülemiste City suurimaid investeeringuid büroohoone projekti.

„Tänapäeva hoone peab olema roheline, innovaatiline ja sisaldama vau-efekti, Alma Tominga majas on see kõik olemas,“ ütles Mainor Grupi nõukogu esimees Guido Pärnits oma sõnavõtus.