Väidetavalt on koomik Pete Davidsoni (28) uueks silmarõõmuks modell ning näitleja Emily Ratajkowski (31), vahendab Page Six. Paari nähti ka kolmapäeval New Yorgis käsikäes jalutamas.

Allikate sõnul tunnevad Davidson ja Ratajkowski üksteist paar kuud ning tutvusid läbi ühiste sõprade. „Emily alati naerab Pete'i naljade üle ning imetleb seda, kui intelligentse mehega on tegelikult tegu,“ räägivad paari lähedased meediale.

Nii Ratajkowski kui Davidson läksid suvel oma endistest kallimatest lahku. Koomiku ja Kardashiani teed lahknesid pärast üheksa kuud kestnud suhet ning Ratajkowski lõpetas neli aastat kestnud abielu filmiprodutsent Sebastian Bear-McClardiga.

US Weekly andmetel nautis Ratajkowski vallaliseelu täiel rinnal ja naisterahvast nähti vahepeal koguni koos Brad Pittiga. Allikad rõhutavad aga, et nad nautisid koosolemist vaid sõpradena. Davidson seevastu on suvest saadik madalat profiili hoidnud.

Mehel on ajalugu mitmete kuulsate naistega, nende seas Ariana Grande, seltskonnastaari Kim Kardashiani ning näitleja Kate Beckinsale'iga.