Episoodi alguses räägivad naised usaldusprobleemidest suhetes: „See rikub väga palju, kui ma ütlen oma partnerile, et mul on teda raske usaldada, või et ma kontrollin teda ja siis samal ajal ootan, et ta võiks ennast rohkem väljendada ja olla romantilisem.“ Anneli sõnul tekib alateadlikult inimestel põgenemissoov pideva usaldamatuse ja kontrolli eest, mis vähendab ka tahet omavaheliseks suhtluseks ja romantilisuseks. „Selle, mida sa vajad, saad sa sellisel juhul, kui sa tõmbad ennast natuke tagasi ja jätad suhtesse pisut rohkem ruumi.“

53. episoodis tulid jutuks ka nn toksilised suhted ja nendega toime tulemine. „Alateadvuse taustal on toksiline suhe see, kus mõlemad partnerid lähevad teineteise alateadvuse miinuspoolele ehk kui mõlemad aktiveerivad teineteises tohutul hulgal raskeid ja negatiivseid emotsioone, millega toime ei tulda.“ Anneli jagab, et igasuguse suhte parandamiseks tuleb eelkõige tegeleda iseenda emotsioonidega ning teadvustada, mis selle suhte puhul toimib, mis mitte.

Kuidas usaldada enda partnerit tingimusteta? Mida tähendab oskus suhet pidada? Kas toksilise suhte saab muuta tervislikuks? Nendele ja paljudele teistele küsimustele saad vastuse kuulates „Rannaväljaande“ podcasti 53. episoodi, Spotifys, Apple Podcasts ja Youtube'i vahendusel.