Agutter rääkis Cruise’ist ja tema suurt lärmi tegevast helikopterist, mis tema sarja filmimist segab, värskes intervjuus. „Tom Cruise segab pidevalt meie filmimist oma helikopteriga, millega ta maandub täpselt seal, kus meie võtted toimuvad,“ sõnas näitlejanna väljaandele Mirror. Sarja „Kutsuge ämmaemand“ filmimine toimub Inglismaal Surrey linna lähistel ning samas kandis olla ka Cruise’i helikopterit korduvalt nähtud.

Kuulus näitleja on võtteplatsil suurt segadust tekitanud oma helikopteri maandumistega, kui sarja jaoks on üritatud stseene filmida. Müra tõttu on olnud vaja mitmed BBC draamasarja stseenid uuesti filmida.

Cruise, kes omab piloodiluba, viibib Surrey linnas seoses filmiga „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two“, mille võtted samuti antud piirkonnas toimuvad. Tuntud näitleja pole veel oma segavate helikopterilendude kohta sõna võtnud.

Intervjuus uuriti Agutterilt veel seda, kas ta räägiks Tom Cruise’iga tema ebaviisakast lendamisharjumusest. „Kujutage ette seda vestlust: „Vabandust, Tom, aga vaata, me üritame siin sarja filmida. Viige oma helikopter siit kiiresti minema!““ ironiseeris näitlejanna.

Näitleja Tom Cruise'i lembus lendamise ja helikopterite vastu on juba ammu teada – näiteks lendas ta ise piloodikohal istudes filmi „Top Gun: Maverick“ esilinastusele kohale, vahendab New York Post.