Esimest korda üle kolme aasta oli kogu Monaco vürstiriigi kuninglik perekond rahvuspüha tähistamas. Varasematel aastatel on takistuseks olnud koroonapandeemia, aga ka nii vürst Alberti kui ka printsess Charlene'i erinevad terviseprobleemid. Seekord sai aga terve perekond püha tähistada.

Üle mitme aasta tervitas kuninglik perekond rahvast suures koosseisus – kohal olid vürst Alberti õed, abikaasad ja nende lapsed. Tähtsal tseremoonial, mis kestis terve hommikupooliku, jäid korduvalt silma printsess Gabriella ja prints Jacques, kes paistsid olevat elevuses. Lapsed hoidsid käes riigilippu ning lehvitasid sellega rõõmsalt. Teine armas hetk leidis aset pidustuste lõpus, kui printsess Charlene saatis rahva poole teele õhumusid ja lehvitas inimestele, kes kuningliku palee juurde kogunenud olid.

Hiljem postitas Charlene oma Instagrami kontole armsa pildi oma kaksikutest. Fotol kannab Gabriella punast mantlikest ja musta kaabut, tema vend Jacques kandis mustas toonis mundrit. „Head riigipüha, Monaco,“ kirjutas Charlene sotsiaalmeediasse postitatud foto juurde.

Printsess kandis rahvuspühal valget maani ulatuvat mantlit ning selle alla oli Charlene valinud musta kõrge kaelusega särgi. Tumedates toonides oli ka printsessi kaabu ja kindad. Vürst Albert kandis tähtsa päeva puhul oma pojaga sarnast vormiriietust, vahendab People.