Pompeo, kes kehastas meditsiinilises draamasarjas „Grey anatoomia“ Meredith Grey tegelast, teatas oma otsusest neljapäeval Instagramis, kus ta postitas oma fännidele armsa sõnumi. „Ma olen südamest tänulik selle armastuse ja toetuse üle, mida te olete mulle, Meredith Greyle ja sarja 19 hooaja jooksul näidanud,“ alustas palavalt armastatud näitlejanna oma postitust.

„Mitte miski poleks olnud võimalik, kui poleks olemas olnud parimaid fänne terves maailmas. Te olete selle seikluse minu jaoks väga lõbusaks ja ikooniliseks teinud,“ sõnas Pompeo ja lisas, et armastab oma fänne meeletult. Veel sõnas näitlejanna, et sõu peab minema edasi ning ta astub kindlasti sarjas veel üles, kuid siis külalisena.

Fännid tervitasid Pompeo otsust ning soovisid talle edaspidiseks kõike head. „Aitäh sulle imeliste televisiooniaastate eest,“ tänas üks fänn Instagramis naist. „Pole õiget „Grey anatoomiat“ ilma Meredith Greyta,“ jäi teine fänn näitlejannat sarjas taga igatsema. Paari päevaga on Ellen Pompeo postitus kogunud üle 2,1 miljoni meeldimise ning sellel on üle 41 tuhande kommentaari.

Esimene „Grey anatoomia“ osa läks eetrisse 2005. aastal 27. märtsil. Sarjal on käimas 19. hooaeg ning kokku on eetrisse läinud üle 400 episoodi.