Mõned päevad tagasi tähistas Karin oma sünnipäeva. Selle puhul postitas Jüri sotsiaalmeediasse südamliku postituse.

„Armas hetk eilsest abikaasa sünnipäevast! Palju õnne, kallis Karin! Sa oled armastav ema ja imeline abikaasa. Mu parim sõber ja suurim tugi, kes on alati minu kõrval nii õnnestumistes kui ka keerulistel hetkedel. Pea 18 aastat tagasi armusin sinu säravasse naeratusse, sa oled lahke ja armas, ning isegi kui aastad mööduvad, siis leian sinus endiselt uusi külgi, mida armastada,“ kirjutas Jüri Instagramis, lisades kaunist jäädvustust koos abikaasaga.

Postituse lõpus kirjutas Jüri, et neil on Kariniga ilus perekond ja neli toredat last. „Ma olen selle üle nii tänulik ja hindan iga koos perega veedetud hetke. Aitäh, et oled toonud minu ellu nii palju armastust.“

Jüri ja Karin Ratase peres, kus kasvab neli last, on pereema seadnud enda soovid ja vajadused tagaplaanile. Jüri on abikaasale selle ohverduse eest tänulik. Jüri sõnas toona 2019. aastal Kroonikale antud intervjuus: „Karin on mulle tõesti võimaluse andnud kõiki oma toimetusi teha. Kui ma ütlen, et on uus mõte, uus sõit, siis on Karin öelnud, et muidugi mine ja tee. Ta on alati sada protsenti mulle toeks,“ ütles tipp-poliitik tollal.

Rataste peres kasvavad tütar Mariell ja pojad Robin Roger, Oliver Jüri ja Holger.

Jaga
Kommentaarid