Jenner ja Booker olid lahku läinud oktoobris ning paari tundev allikas rääkis, et lahkumineku tingis nii Kendalli kui ka Devini tihe ajagraafik - paar ei leidnud enam teineteise jaoks aega. „Nad saavad omavahel hästi läbi, nad pole tüliga lahku läinud,“ kommenteeris allikas seda, kuidas modell ja korvpallur pärast lahkuminekut läbi saavad.

Kendall ja Devini suhe sai alguse millalgi 2020. aasta suvel, kuid siis polnud neil midagi tõsist. Mitu kuud hiljem poseerisid nad armsalt koos piltidel, kui Jenner novembri alguses oma sünnipäeva tähistas. Paar pole oma suhtest avalikult rääkinud ning hoidnud seda privaatsena.

Tänavu suvel ehk pärast kaks aastat kestnud suhet otsustas paar aga lahku minna. Tollal soovisid nad eraldi jõuda otsuseni, kas ühine tulevik on see, mis nemad soovivad. Samuti võtsid nad aja maja, et iseendale keskenduda. „Nad taipasid, et neil on kaks täiesti erinevat elustiili,“ teadis asjaga kursis olev allikas juunis E! Newsile rääkida.

Augustis aga leppis paar ära ja leidsid teineteist taas. „Nad veetsid mõnda aega lahus, aga nüüd on nad koos ja üksteisega väga õnnelikud,“ kommenteeris allikas augustis Us Magazine'ile. Nüüdseks on paar aga taas lahku läinud.