Fox avaldas, et alguses talle räppar huvi ei pakkunud, kuna ta ei soovinud järjekordset suhet kuulsusega. West oli lausa mitu korda näitlejannale pinda käinud suhtega ega paistnud keelduva vastusega leppivat. Lõpuks jõudis naine järeldusele, et ehk jätab Kanye Kimi siis rahule, kui ta nõustub mehe suhtesse astumise ettepanekuga.

Julia tunnistas oma TikToki jälgijatele, et hoolimata sellest, et Kanye on hiljuti sattunud pahameele alla oma ebasobilike kommentaaride tõttu, ei olnud temas ühtegi punast lippu sel ajal, kui nad suhtes olid. „Ma mäletan, et ta saatis mulle päris palju sõnumeid ja ma ei vastanud neile. Ja ma ei tahtnud enam kuulsustega rääkida, sest sealt ei tule midagi välja, see on igav ja nad ei ole sellised, nagu sa alguses arvad, et nad on,“ selgitas Fox, miks ta alguses Westiga suhtesse ei tahtnud minna.

Seejärel oli tekkinud näitlejannal mõte, et äkki saab ta Kanye Kimist eemale ja hakkab hoopis ise räpparile meeldima. „Ma teadsin, et kui keegi sellega hakkama saab, siis olen see mina, sest kui ma midagi plaani võtan, siis ma selle ka ära teen,“ rääkis Julia, kes hakkas Kanyega kohtamas käima ajal, kui Kimil tekkis suhe koomiku Pete Davidsoniga. Kui tõsielustaari ja Davidsoni suhe kestis pea üheksa kuud, siis Kanye ja Julia läksid lahku pärast kõigest kuu aega suhtes olemist, vahendab Mirror.

Suhe sai Foxi jaoks siis läbi, kui Kanye hakkas oma arvamust rohkem Twitteris avaldama - pärast seda ei soovinud ta enam räppariga koos olla.