Kaks aastat pole peosarjal Grind olnud võimalik oma sünnipäeva tähistada. Kultuurikatla saali kütavad kuumaks Eesti publikule juba tuttavad ja palavalt armastatud UK suurnimed Sub Focus ja Dimension, kes üllatavad rahvast b2b-set’iga ehk puldi taha astutakse koos.

Muidugi näitab sel õhtul, mida oskab Grindi enda resident-duo Cover x Byte. Sünnipäevale on muusikat valima kutsutud ka head sõbrad JAVU, Planeet ja Sound In Noise. Loomulikult poleks sünnipäev õige ilma Grindi oma poiste – Joosep Järvesaare, Mihkel Sillaotsa ja Kaarel Seinata. Üle pika aja lubavad nad taas kolmekesi ka lavale astuda.

„Ärkad hommikul üles, avad silmad ja ei suuda uskuda, et Grindi-pojuke on juba 12-aastane. Aeg ikka lendab, kui sul on lõbus! Ja pulli on saanud kõvasti,“ sõnab Joosep Järvesaar sünnipäeva eel ning lubab, et pulli saab ka edaspidi. „Aitäh kõigile, kes meiega on jäänud selle ilusa aja vältel!“

Grind on sündinud kolme sõbra – Mihkli, Joosepi ja Kaareli – ühisest huvist elektroonilise muusika vastu. Tänaseks on pidudesarjal oma lojaalne fännibaas ning võõrustatud on sadu elektroonilise muusika artiste nii kodust kui välismaalt. Südamega juhitud ettevõtmine on tänaseks Eesti üritusmaastikul tugevalt oma kanna kinnitanud. Seda toetab ilmekalt ka suvine Beach Grind festival Pärnus, mis kasvab igal aastal ning meelitab kohale tuhandeid muusikasõpru.

Grindi 12. sünnipäev toimub 11. veebruaril algusega kell 23.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Mustas saalis astuvad üles Sub Focus b2b Dimension, MHLKL & Jozels & K-Sein, Coverk x Byte ja JAVU. Planeet ja Sound In Noise kostitavad pidulisi aga katelde saalis, mis selleks õhtuks ristitakse ümber sünnipäevasaaliks.

Piletid on saadaval Ticketeris. Rohkem infot sündmuse kohta leiab Facebookist.