„Ringvaate“ saates olid kohal ansambliliikmed Kärt Anvelt, Hendrik Normann ja Veronika Valmis. Esmalt uuris saatejuht Marko Reikop seda, mida oleks bänd teinud homse Millingu sünnipäeva puhul, kui ta veel elus oleks. „Täna oleksime me teinud proovi neljakesi, kui muidugi Madis ei oleks helistanud, et riigikogus on jälle ööistung, oodake mind, mul läheb kauem aega natukene. Me oleksime teinud proovi, sest Madisel oli kindel plaan, et koroona-aastad segasid tema 50. juubeli tähistamise ära ja ilmselt reedesel päeval oleks olnud tema juubeli tähistamine. Seal oleksime esinenud meie, All Stars, Madis ise ka, esinenud oleks Madise bänd Mustad Kolonelid ja ansambel Kala,“ kirjeldas Anvelt plaane, kuidas Millingu sünnipäeva oleks tähistatud.

Normann rääkis saates sellest, kuidas ansamblil tekkis plaan Madise mälestuseks anda välja vinüülplaat ja CD-plaat ABBA lugudega, mida bänd omal ajal esitas. „Las see olla väikene monument mälestamaks Madist lõbusast ja toredast ajast, kust me sellist sõubändi tegime,“ sõnas Hendrik ja lisas, et ansambel tegi pea 30 ABBA lugu eesti keelde.

Kui alguses tegi bändis kaasa Tiina Kimmel, siis ühel hetkel võttis tema koha üle Valmis. Veronika aga sattus bändi seetõttu, et ta oli lähedalt võtta - All Starsi mänedžer oli Aarne Valmis ja nii sattuski tema abikaasa lavale. „Mind tõugati lavale. Toppisin kaks numbrid väiksemad riided selga, kaks numbrid väiksemad saapad ja minek,“ rääkis Valmis, kuidas tema ansambliga liitus.