Näitlejanna Lacey Chabert kehastas filmis „Õelad tüdrukud“, mille stsenaariumi kirjutas Tina Fey, noort keskkoolitüdrukut Gretchen Wienersit. Paar päeva tagasi käis Chabert külas Ameerika Ühendriikide populaarses õhtuses meelelahutus- ja vestlussaates „The Tonight Show“, kus tunnistas saatejuht Jimmy Fallonile, et talle meeldiks teha legendaarsest filmist uusversioon, vahendab Daily Mail.

Film "Õelad tüdrukud"

„Ma arvan, et see tuleks lõbus ja saaks näha, kuhu need naised oma eluga jõudnud on ja ehk on nende lastest saanud uued õelad tüdrukud. Mulle meeldiks teada saada, mida nad nüüd teevad,“ sõnas näitlejanna elevusega saates.

Seejärel sõnas saatejuht Fallon filmi stsenaristile Fayle viidates, et naine võiks mõelda filmi uusversiooni peale. „Teeme selle lihtsalt ära,“ nõustus temaga ka Chabert.

Novembri alguses sõnas Lohan väljaandele Extra, et tema on juba aastaid tahtnud „Õelate tüdrukute“ uusversiooni filmida. „Ma olen sellega juba ammu nõus olnud nii, et ma kõlan nagu katkine grammofon. Seda oleks samas keeruline teha, sest „Õelad tüdrukud“ on juba nii hea film,“ avaldas legendaarne näitlejanna.