Eksperdi sõnul keeldusid Sussexi hertsog ja hertsoginna kuninga kutsest jõuludeks Sandringhami kokku tulla ja veedavad pühad hoopis Ameerikas. Kuningliku perekonna jaoks on tegemist esimeste jõuludega, kust puudub septembris meie seast lahkunud kuninganna Elizabeth II.

Levini sõnul ei tule kogu kuninglik perekond pühadeks kokku. „Kuninganna surm tähendab seda, et pole nii suurt pinget kogu perekonnaga kokku tulla, mis on hea, sest paistab, et Harry ja Meghan Sandringhami ei sõida,“ sõnas Levin, kes on kindel, et Walesi prints William on koos oma abikaasaga kohal, et jõule koos kuningaga veeta.

„Harry ja Meghan kohale ei tule, mis on minu hinnangul suur kergendus ülejäänud perekonnale. Kuninglikud pead tahavad, et tegemist oleks positiivse päevaga, eriti pärast kuninganna surma. Minu arvates oleks Sussexi hertsogipaari kohalolek seda vähendanud,“ ütles kuninglik ekspert.

Levini sõnul seisab peamine põhjus, miks Harry ja Meghan Ühendkuningriiki ei sõida, paari kõmulises Netflixi dokumentaalsarjas. Sari peaks linastuma enne jõule ning väidetavalt pidi sari keskenduma Sussexi hertsogipaari suhetele kuninga, tema abikaasa Camilla ja prints Williamiga, vahendab Mirror.