Hiljuti toimunud Briti filmi- ja telekunstiakadeemia üritusel astus erikülalisena üles Austraalia näitlejanna Margot Robbie. Ta tunnistas, et enne Oscariga pärjatud DiCaprioga alastistseeni filmimist oli tal vaja pisut julgust koguda.

„Ma ei hakka valetama. Ma võtsin paar pitsi tekiilat enne seda stseeni, sest ma olin närvis, väga närvis,“ tunnistas Margot. „Wall Streeti hundi“ filmimise ajal oli noor näitlejanna, kes kehastas filmis peategelase Jordan Belforti abikaasat Naomi Lapagliat, kõigest 22-aastane, vahendab New York Post.

Pea kümme aastat tagasi oli Robbie arvanud, et teda keegi filmis ei märka ning põhifookus jääb peategelast kehastanud DiCapriole. Siiski sai filmist populaarne linateos ning Robbie tegi endale Naomi rollis nime. „Arvasin, et pole tähtis, mis ma selles filmis teen, sest vaatajad keskenduvad Leonardole ja muule,“ lausus näitlejanna.

Kuigi Robbie tegi filmiga tõelise läbimurde oma karjääris, mõtles ta pärast „Wall Streeti hundi“ kallal töötamist, et soovib Hollywoodiga lõpparve teha ning näitlemise lõpetada. „Ma mäletan, et rääkisin oma emale, et ma ei taha enam näidelda. Ta vaatas mulle otsa ja lausus, et ehk on selleks juba liiga hilja. Siis sain ma aru, et pean ikkagi näitlemisega jätkama, see on ainuke viis, kuidas edasi minna,“ sõnas Robbie.