„Tunneme ennast tütrega hästi. Suur kummardus meditsiinipersonalile Ida-Tallinna keskhaiglas. Nad on imelised inimesed ja tegelevad väga raske tööga,“ sõnas Sergejeva kommentaaris Kroonikale. „Oleme väga õnnelikud. Mu abikaasa Viktor oli minuga koos sünnitamisel. See jääb koguks eluks meelde,“ lisas Anna.

Neli aastat tagasi saabus Anna ja Viktori perre nende esimene tütar Aksinja. „Aksinja on meie maailma absoluutne keskpunkt, armastame ning hoiame teda väga. Usume, et energiat, armastust ja hoolt jätkub sama palju ka teisele lapsele,“ lausus Anna toona.

Näitlejatari sõnul oli teine rasedus vaevalisem kui esimene: „Iivelduse periood oli pikem, kõht kasvas kiiresti suureks ning jalad väsivad siiamaani ruttu ära.“

Sergejeva sõnul oli tal esimese raseduse ajal palju aega rasedatele mõeldud kursusteks ja koolitusteks, kuid nüüd on päevad olnud tihedalt lavaproovidega täidetud. „Loodan, et sügisel enne sünnitust saan siiski ühe esietenduse ära teha, see on ukraina keeles.“

Anna ja Viktor on koos olnud juba viisteist aastat, sellest kaheksa abielus. Nad kohtusid Kiievis teatrikooli sisseastumisel. Anna armus Viktorisse silmapilkselt. „Viktor saavutas oma eesmärgi esimesel kursusel ja sellest ajast oleme koos,“ on Anna rääkinud.

Jaga
Kommentaarid