Ron ja Kätlin püüdsid särava saatejuhi Piret Laose juhtimisel ära arvata, kes oskavad päriselt laulda ja kes lihtsalt teesklevad.

Nõu andsid neile eelviimases saates Andrei Zevakin, Evelin Võigemast, Eston Kohver ja Grete Kuld. Külalisnõunikuna pani end sel korral proovile andekas multitalent Kristel Aaslaid, kes peab end äärmiselt kergeusklikuks ning ei oska iialgi kedagi petuskeemides kahtlustada. „Selle saate puhul võib see saada mulle saatuslikus,“ lisas Aaslaid.

Saates oli taaskord seitse karakterit, kellest mõned justkui sündinud lauljad ja ülejäänud teesklejad. Tegelasteks olid Teerajaja, Koerasõber, Suusataja, Küünetehnik, Pereema, Hobulausuja ja Väestaja.

Esimese teesklejana nopiti välja Pereema, kes küll laulda ei osanud, ent on terve elu näitlemisega tegelenud. Teisena lahus saatest Teerajaja, kes samuti viisi ei pidanud. Seejärel saadeti koju Koerasõber, kes osutus tegelikkuses suurepäraseks lauljaks.

Neljandana lahkus saatest Väestaja, kes osutus teesklejaks, ning peatselt ka Hobulausuja. Viimastena seisid laval veel Küünetehnik ning Suusataja.

Suusataja ehk Peeter Priks on tegelikkuses Illuka põhikooli muusikaõpetaja ning lauluhääl on mehel suurepärane. Muusik osales alles möödunud aastal Eesti Laulul bändiga Boamadu. Suusataja jättis publikule kustumatu mulje, ent lõpuduetti läks Kristeliga laulma siiski Küünetehnik.

Küünetehnikuks osutus Ukraina päritolu Anastasia Poddubko (25), kes laulis suisa imeliselt. Kuigi kestval hooajal on võiduga koju läinud mitmed teesklejad, siis sel pühapäeval tegid nõunikud ja arvajad õiged valikud.