President Begaj sõnas, et poptähele anti kodakondsus enne Albaania 110. iseseisvuspäeva. Presidendil oli au Dua Lipale kodakondsus anda, kuna tema hinnangul on lauljanna teinud albaanlased kuulsaks üle kogu maailma. „Minust saab nüüd paberitega albaanlane,“ sõnas Dua Lipa enne oma kodakondsusvande andmist Tirana raekojas. Seejärel tegi Dua pildi oma passi jaoks, andis oma sõrmejäljed ning allkirjastas oma passitaotluse, vahendas Page Six.

Lipa jagas rõõmsat sündmust ka oma sotsiaalmeedias ja postitas oma Instagrami kontole mitu pilti. „Aitäh teile selle au eest,“ tänas lauljanna presidenti ja Tirana linnapead Albaania kodakondsuse saamise eest. Popstaari pildile on kogunenud juba üle 4,5 miljoni meeldimise ning üle 13 000 kommentaari.

Popstaari vanemad põgenesid 1992. aastal Albaaniast riigis toimunud rahutuste tõttu. Lipa sündis 1995. aastal Londonis, kuid vanemad hoidsid Duat Albaania kultuuriga kursis, samuti oli nende kodune keel albaania keel. Dua Lipa andis oma kontsertturnee viimase esinemise esmaspäeval Tiranas, et tähistada Albaania iseseisvuspäeva.