Paar päeva tagasi postitas Spears oma Instagrami kontole kuumad pildid endast alasti vannis poseerimas. Peale selle kirjutas Britney oma postituse juurde ka kummalise ja kahemõttelise teksti. „Mulle meeldib imeda,“ seisis postituses. „Ma ei tee professionaalseid pilte... imemine on lihtne mu jaoks,“ lisas lauljanna veel.

Spearsi postitus on kogunud üle 1,2 miljoni meeldimise ja pea 50 000 kommentaari. Siiski pole palju kommenteerijaid, kes lauljanna kuumad pildid heaks kiidavad, ning kaheldakse, kas naisega on ikka kõik korras, vahendab Mirror.

On ka neid kommenteerijaid, kes leiavad, et Britney läks oma alastipiltide postitamisega liiale. „Kas see ongi tema idee vabadusest?“ küsis üks fänn pildi all. „Ma arvasin, et ma tegin kogemata OnlyFansi lahti,“ arvas teine fänn ja vihjas, et naine oleks võinud alastipildid mõnele teisele platvormile postitada. „Mis sinuga toimub?“ uuris veel üks kommenteerija. Leidus ka neid, kes arvasid, et Instagram peaks Britney postituse maha võtma või et lauljanna pojad selliste piltide üle uhkust ei tunne.