„Ma vaatasin kõik pühapäeva õhtud [saadet] justnimelt Ülle pärast. Mul on kahju, et see ära lõppes. Eile õhtul lahkusin „Õnne 13“ võtetelt ja jõudsin kümme minutit enne kaheksat koju. Istusin maha ja hakkasin vaatama. Kui see teade tuli, siis ei olnud midagi muud, kui ma tugitoolist lihtsalt karjusin ja kargasin üksipäini püsti. Mul oli kohutavalt hea meel. Tõesti oli hea meel,“ meenutas Luule.

Komissarov sõnas, et ta pole uskunud, et Ülle selleks võimeline on. „Ma teadsin, et ta laseb spagaati ja liigub hästi. Aga et ta niimoodi need tantsud selgeks õpib nädalaga, seda ma küll ette ei kujutanud,“ lisas ta.

Sel sügisel TV3 eetrisse jõudnud „Tantsud tähtedega“ kuuendal hooajal osales üheksa tantsutähte koos treeneritega: Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine, Ruslan Trochynskyi ja Anabel Aunver, Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan, Jüri Ratas ja Kristina Tarmet, Brigitte Susanne Hunt ja Robert Veskus, Juss Haasma ja Kerstin Kruuse, Kadri Tali ja Mairold Millert, villemdrillem ja Greta Korju ning musta hobusena saatesse tulnud Ragnar Klavan ja Kerttu Tänav.