Galkin, keda septembris lisati kodumaal välisagentide nimekirja ning keda ootaks Venemaale naastes arvatavasti arreteerimine, olevat KP.ru andmetel suur maksuvõlglane. „Kui kunstnik ja tema perekond Moskvast lahkusid, arutlesid paljud sõumehe sellise kummalise teo põhjuste üle. Lõppude lõpuks oli siin kunstnikul korralik sissetulek, luksuslik kinnisvara, tema garaaž oli täis luksusautosid,“ seisab väljaande värskes artiklis. Ei mõisteta, kuidas Alla Pugatšova ja nende kahe väikse lapsega lossis elanud Galkin sai seda kõike maha jätta.

Telesaatejuht Angelina Vovk teatas juba mõni aeg tagasi, et Galkin poleks ausa sissetulekuga Grjazi lossi ehitanud. Ja nüüd võttis KP-s sõna üks olukorraga väidetavalt kursis olev maksuametnik.

2021. aastal oli Galkini sissetulek ulatunud lausa 4,8 miljoni USA dollarini. Venemaal põhines ta peamine sissetulek saatejuhtimisest ja esinemisest. Väidetavalt tõi üks tema kontsert talle sisse 2,5 miljonit rubla.

Maksuamet olevat aga juba ammu kahtlustanud, et sõumeheni jõudis tulu, millelt ta makse tasuda ei kavatsenud. „Teda aeti taga pikka aega, tema kontosid ja tutvuseid kontrolliti. Minu teada saadi kontrolli käigus infot, et läbi välismaal olevate kontode käis rahade saatmine,“ tsiteeritakse väidetavat maksuametnikku, kelle sõnul tuleb piiril deklareerida välismaalt välja võetud sularaha. Ka seda seadust olevat Galkin rikkunud.

Maksuametniku sõnul oli Galkin juba ammu enne sõda saanud raha ka Ukrainast. Küll mitte otse oma Venemaa kontodele, vaid ikka olid tehtud väidetavad ülekanded tema rahvusvahelistele pangakontodele.