Nimelt jõuab varsti Netflixi avarustesse sari, kus juttu Harry`ist ja Meghanist. Käesoleval nädalal võis näha selle lühitreilerit. Kuigi napp, oli seal dramaatikat palju ning näha ka pisaraid.„Keegi ei näe, mis toimub suletud uste taga,“ sõnas Harry. „Pidin tegema kõik, mis sain, et oma perekonda kaitsta.“

Emotsioonidest ei jää puudu ka järgnevas Meghani lausejupis. „Kui panused on nii kõrged, kas poleks loogilisem kuulda meie lugu meie enda käest?“

Charles III ja prints William valmistuvad selleks, et kuninglikku perekonda süüdistatakse rassimis ja Harry ning Meghani kehvas kohtlemises, vahendab Mirror. Kokku on kuus osa, millest esimene jõuab Netflixi järgmisel neljapäeval.

Kuninglikud allikad viitavad, et perekond on pahane, et treileriga torpedeerisid Harry ja Meghan Williami ning Kate`i USA visiiti. Pealkirjades polnud enam nende reis, vaid hoopis kõmuline dokumentaal. Harry ja Meghan on saanud juba külge hüüdnime „Kardashianid“, kuna nad janunevad tähelepanu järele.

Vahepeal liikusid siiski kuulujutud, et Sussexi hertsogipaar tahtis sarjas kustutada kõik süüdistavad kommentaarid, mis nad kuningas Charles III, kuninganna Camilla, Walesi prints Williami ja printsess Kate'i aadressil tegid. Ilmselgelt mõistsid Netflixi bossid, et siis kaoks ka kogu projekti kõmulisus, mistap neile vastu ei tuldud.