Filmist „Aquaman“ tuntud Heard esitas kohtule oma taotluse detsembrikuu alguses ning väitis, et kohtus arutluselt välja jäänud märkmed teraapiaseanssidelt, kus ta käis, tõid endaga kaasa ebaõiglase kohtupidamise. Tänavu suvel Ameerika Ühendriikides Virgina osariigi Fairfaxi linnas peetud kohtuprotsessi juhtinud kohtunik Penney Azcarate otsustas märkmed jätta tõendina kõrvale, kuna tema hinnangul oli tegemist kuuldusega.

„Kohus takistas ebaõiglaselt vandekohtul arutada mitut erinevat juhtumit, kus Heard teatas väärkohtlemisest meditsiinitöötajatele,“ kirjutasid Amber Heardi advokaadid ja lisasid, et kui otsust tagasi ei pöörata, siis on tulevikus teistel ohvritel raskem tõestada seda, et nad on vägivalla ohvriks langenud.

Juunikuus tegi Fairfaxi kohus otsuse, millega kohustati Heardil tasuda Deppile 10,35 miljonit dollarit kahjutasuna väljaandes Washington Post avaldatud artikli eest, kus Heard väitis, et Depp oli tema vastu vägivaldne olnud. Kohus otsustas, et artikkel oli Deppi osas laimav.

Ka Depp on Fairfaxi kohtu otsuse edasi kaevanud ja soovib uut protsessi. Kohtunike kolleegium arutab nii Johnny kui ka Amberi kaebusi ning teeb seejärel otsuse. Peale seda on mõlemal osapoolel võimalus kohtuotsus veel üks kord edasi kaevata, vahendab New York Post.