Äsja oma värske plaadiga „Suveööde unetus“ välja tulnud Jüri Pootsmann avaldas esmaspäeval sotsiaalmeedias kurva teadaande, et peab oma esitluskontserdid edasi lükkama. Samuti peab Jüri lükkama järgmisesse aastasse jõulutuuri, kus pidi koos Eleryn Tiidu, Raheli ja Ingaga juba peagi esinema.

„Kahjuks ütles tervis nii üles, et mul pole sel ega järgmisel nädalal võimalik astuda teie ette nii 100% terve ja energilisena, kui ma tahaksin. Need otsused on kõik minu tiimi ja plaadifirmaga kooskõlastatud ja tulid väga raskelt, kuid läbimõeldult,“ kirjutas Jüri oma Instagrami kontol ja lisas, et otsus tehti viimasel hetkel. „Südamest vabandan, aga tunnen, et tervis peab hetkel number üks olema,“ sõnas Pootsmann. „Väga loodan, et mõistate ja kohtume juba uuel aastal! Püsige terved,“ kirjutas laulja lõpetuseks.

Pootsmanni värske plaadi „Suveööde unetus“ esitluskontserdid lükkusid edasi kevadesse: 4. märtsil esineb laulja Pärnus Wunderbaaris ja 8. märtsil Tallinnas klubis D3. Jõulukontserdid toimuvad aga järgmise aasta detsembris: Alexela kontserdimajas 16. detsembril ja Vanemuise kontserdimajas 21. detsembril.

Pootsmanni kontserdid lükkuvad järgmisesse aastasse