Liina Ariadne ja Martti postitasid oma Instagrami kontole armsad pildid endast, et oma suhte aastapäeva tähistada. Lauljanna oli fotole valinud valge pintsaku ja samas toonis püksid. Tema abikaasa Hallik kandis musta pintsakut ja pükse. Paari Instagrami foto kogus juba mõne tunniga mitu tuhat meeldimist ja kommentaarides sooviti paarile märgilise päeva puhul õnne.

Liina kommenteeris oma Instagrami storys enda ja Martti aastapäeva lähemalt. „Nii tänulik, et see mees on mu elus. Ta armastab mind tingimusteta ja julgustab mind alati endale truuks jääma. Ma poleks kunagi arvanud, et leian sellise armastuse. Ta teeb minust parema inimese,“ sõnas Pedanik armsalt oma abikaasa kohta sotsiaalmeedias.

Liina Ariadne Pedanik ja Martti Hallik tähistasid aastapäeva

Martti ja Liina on koos 2016. aasta lõpust saadik, kuid avalikult rääkisid nad oma suhtest 2017. aasta alguses. 2020. aasta märtsis kihlus paar Ameerika Ühendriikides San Franciscos asuva Golden Gate Bridge'i juures. Selle aasta märtsis abiellusid nad Las Vegases, nende abielu sai Eestis seaduslikuks 4. juulil.