„Meil on kurb meel teatada, et meie imeline, äge ja armastav ema on meie seast lahkunud,“ avaldasid näitlejanna lapsed True ja Lillie Parker esmaspäeval oma teates. Alley suri pärast võitlust vähiga, mis tal alles hiljuti avastati. Perekonna sõnul ümbritsesid näitlejannat surma hetkel tema lähedased, vahendab BBC.

Alley oli enim tuntud oma rolliga komöödiasarjas „Cheers“, mis oli populaarne Ameerika Ühendriikides 1980ndatel ja 1990ndatel. Tolles sarjas kehastas ta Rebecca Howe tegelast ning tegi kaasa 147 episoodis. Oma rolli eest võitis näitlejanna Emmy auhinna. Alley tegi kaasa ka filmides „Star Trek II: The Wrath of Khan“, „Drop Dead Gorgeous“, samuti mitu jätkufilmi saanud „Look Who's Talking“ seerias. Oma teise Emmy auhinna võitis näitlejanna 1993. aastal oma rolli eest filmis „David's Mother“.

Alleyt mälestas sotsiaalmeedias ka näitleja John Travolta, nad mängisid koos filmis „Look Who's Talking“. „Ma armastan sind, Kirstie. Ma tean, et me näeme kunagi veel,“ kirjutas Travolta oma Instagrami kontol ja postitas paar pilti Alleyst.

Jaga
Kommentaarid