Juba kuueosalise dokseriaali esimene treiler tekitas palju kõmu, sest seal kasutati fotot, millel polnud mitte midagi pistmist Harry ja Meghaniga. Nimelt üritati dramaatilisust tekitada kaadriga paparatsodest, kes punase vaiba üritusel staare pildistavad. Tuli välja, et foto pärines hoopis 2011. aastal aset leidnud „Harry Potteri“ saaga viimase filmi esilinastuselt. Harry ja Meghan kohtusid alles mitu aastat hiljem.

Nüüd on avastatud, et samast treilerist vilksatas läbi ka paparatsode tehtud foto Harryst. Briti väljaanded meenutasid, et tegelikult oli sellel pildil ka Harry toonane pruut Chelsy Davy, kes on nüüd osavalt kaadrist välja lõigatud. USA meedia väitis juba mõne nädala eest, et Meghan on oma abikaasa peale juba niigi kuri, et prints oma endiste pruutidega peagi ilmuva autobiograafia „Spare“ jaoks ühendust võttis.

Pärast Sussexite kannatustest ja USAsse kolimisest rääkiva dokfilmi teise treileri avalikustamist on valede ring veelgi suurenenud. Näiteks kasutatakse seal videoklippi, mis on tehtud paparatsodest aasta tagasi endise erootikatähe ja seltskonnadaami Katie Price’i kohtuistungite ajal.

Samuti kasutatakse samalaadset kaadrit, mis on tehtud 2019. aastal New Yorgis, aga sellel ei ole fotograafid ümber piiranud Harry ja Meghani, vaid hoopis Donald Trumpi häbistatud advokaadi Michael Coheni.