32-aastane iirlanna oli juba täiesti valmis. Tal oli meik näos, juuksed sätitud ja vägagi riskantne kleit juba seljas, kuid ikkagi otsustas ta sisuliselt viimasel minutil, et ta ei taha punasel vaibal niimoodi kõndida. Tegemist oli Maurale spetsiaalselt õmmeldud riideesemega, kuid ikkagi tõdes naine, et tal polnud mitte mingit kontrolli antud kleidi liikumise üle.

„Ma tõesti ei tea, mida teile öelda. Lihtsalt, ma tunnen, et see kleit ei ole sobiv ja kõlblik moeauhindade jagamisele,“ teatas Maura pärast seda, kui tähelepanelikud fännid olid juba märganud, et punase vaiba fotodelt pole teda näha.

„Mulle loomulikult meeldibki julgeid riideid kanda, te teate ka seda, aga ma lihtsalt tunnen ma ei tea mida. See lihtsalt pole õige. Nii et, jah, ma otsustasin mitte minna. Nagu te näete, siis ma olen siiani hotellis,“ selgitas ta.

Hiljem selgus, et Maura kleit oleks mõne teise staari riietuse kõrval täitsa tagasihoidlik olnud. Näiteks otsustas lauljatar Rita Ora tulla punasele vaibale sisuliselt vaid pesu väel.