Kolmeaastane poiss sündis siis, kui tema vanemad täitsid veel kuninglikke kohustusi ja elasid vägagi avalikku elu. Seetõttu näidati Briti troonijärjekorras kuuendat kohta hoidvat Archiet ka loetud päevad pärast sünnitust meediale ning ka tema ristimine oli suure meediatähelepanu all.

Kuid pärast seda, kui Harry ja Meghan otsustasid 2020. aasta alguses teisele poole Atlandi ookeani kolida ja kuninglikust elust loobuda, pole avalikkus ei Archiet ega tema nooremat õde Lilibeti väga näinud. Sotsiaalmeedia vahendusel on jagatud vaid mõnda üksikut fotot.

Kuid Harry ja Meghani värskes Netflixi seriaalis näitab nende vanemat last mitmel korral. Avalikkus kuuleb ka poissi rääkimas ning selgub, et suurema osa oma senisest elust USAs elanud Archie ei ole võtnud omaks oma isa aktsenti ehk tema häälest ei saagi aru, et tegemist oleks Briti kuningapere liikmega.

Kui varem oli teada, et nii Archie kui ka ta õde Lilibet on sarnaselt isale punapead, siis värskematest kaadritest on näha, et pisipoeg on saanud pähe natuke kohevama soengu, kui Harryl lapsepõlves oli.