Hispaania meedias levivad mitmed artiklid, et Pique ja tema tüdruksõbra Clara Chia Marti paar kuud kestnud suhe on läbi saanud. Erinevad väljaanded kirjutavad, et Pique ja Marti lahkuminekul on mitmeid põhjuseid. Noorel neiul polnud enam olla mugav tuntud jalgpalluriga suhtes, kuna peale oma töö peab Gerard tegelema enda ja Shakira ühiste poegadega. Peagi reisivad pojad Sasha ja Milan oma lauljannast emaga Ameerika Ühendriikidesse ja hakkavad seal elama.

Pique on pidanud tänavu tegelema Shakirast lahkuminekuga ning võitlema oma laste hooldusõiguse eest. Tema uus suhe Martiga on kogu selle aja olnud meedia tähelepanu all. Hispaania väljaanded kirjutavad, et neiu ei suutnud enam taluda meediasurvet ja seetõttu saigi nende suhe läbi.

Teiste allikate sõnul sai paaril lihtsalt koosolemisest küllalt. Väidetavalt olla neid nähtud koos tülpinud näoilmetega. Piqued on hiljuti nähtud aina rohkem aega veetmas oma poegadega kui Clara Chiaga ning nad paistavad olevate teineteisest kaugenenud, vahendab Marca.