Üle 70 miljoni kuulajaga kuus kuulub Sam Smith maailma 10 enimkuulatud artisti hulka ning esineb 15. Postivus festivalil laupäeval, 15. juulil.

Alates oma debüütalbumist „In The Lonely Hour“ (2014) on Sam Smith kogunud terve rea hiilgavaid saavutusi – 35 miljonit müüdud albumit, 45 miljardit kuulamist muusika voogedastuse saitidel, neli Grammy auhinda, kolm BRITi auhinda, kuus MOBOt, Kuldgloobus, Oscar, kaks nr 1 albumit, viis nr 1 singlit, kaks nr 1 singlit Naughty Boy („La Bob La Bob“, 2013) ja Calvin Harrise („Promises“) lauljana.

Sam Smithi järgmine album „Gloria“, mis ilmub 27. jaanuaril, saab olema tema kõige julgem ja otsekohesem püüdlus pärast „Unholy“ tohutut edu. Vähem kui 24 tunni jooksul sai sellest üks kõigi aegade kõige kiiremini kasvava kuulajaskonnaga laule Spotify's. Pärast seda on laul olnud nii Spotify kui ka Apple Music’u ülemaailmses edetabelis esikohal ning jõudnud esikohale ka Ühendkuningriigis, Austraalias ja Kanadas. Superhitt koostöös Kim Petrasega on Spotify's ületanud 500 miljoni striimimise.