Brigitte postitas laupäeva hommikul oma Instagrami sõnumi, kus mõlgutas oma mõtteid pärast reedest finaali, kus selgust, et kuigi saate võitis Hendrik Terras, kes Hundile ka abieluettepaneku tegi, siis tänaseks nad enam koos ei ole.

„Nagu ma ütlesin pärast Johnny Deppi ja Amber Heardi kaasust... Kui tõde on päevavalgel, siis sellest piisab, aga ärme külva kurjust ja viha maailmasse juurde. Ärme cancelda (tühista – toim) inimesi,“ alustas Brigitte oma Instagrami story postitust.

„Külvame mõistvus, hoolivust ja kaastunnet mõlemale poolele, sest seda väärib igaüks,“ kirjutas Hunt soovituse oma jälgijatele. „Ma tänan teid kaasa elamast, see tähendab mulle palju, aga ärme rohkem sellest uuel nädalal räägi ja liigume rahulikult ja avatud südamega edasi,“ sõnas Brigitte veel ja lisas, et tema läheb peagi pikemale puhkusele, et oma raamatu viimased 5 protsenti valmis kirjutada.

„Ma tänan veelkord kogu saatetiimi, see oli mu elu suurim ja õpetlikuim projekt,“ oli Hunt tänulik. Veel edastas Brigitte Susanne sõnumi oma tulevasele mehele. „Ära karda mind rohkem, kui mina kardan sind. Mul on omad hirmud ja kasvukohad, aga ma tegelen sellega. Ma ei ole varasemalt oma suhteid avalikult pidanud lahkama ega tee seda ka edaspidi, “ sõnas meelelahutaja lõpetuseks.

Hunt soovib "Vallalise kaunitari" suhteteemast rahulikult edasi liikuda