Trad.Attack! tuuritab üle Eesti tervelt neli nädalat, mille käigus külastatakse kõiki maakondi ja antakse kokku 15 erilist kontserti. Lisaks värskele muusikale kõlavad bändi esituses ka tuntud hitid varasematelt albumitelt.

„Esimest korda tegime Eestile tiiru peale 2018. aastal, kui Eesti Vabariik sai 100-aastaseks,“ sõnas bändi trummar Tõnu Tubli. „Nüüd, viis aastat hiljem, on meil sees suurem hoog kui kunagi varem,“ lisas ta.

Tuuril esitletav album „Bring It On“ ilmub 31. märtsil 2023. „Meie uue albumi teekond on kantud muutusest nii meis endis kui ka muusikas ja maailmas meie ümber,“ selgitas bändi laulja ja torupillimängija Sandra Vabarna. „Eriti tore on uutes lugudes tervitada ka meie välis- ja kodumaised sõpru! Näiteks teevad albumil kaasa nii Gruusia vokaalkoor Iberi, Kanada folk-pop bänd The East Pointers kui ka mitmed eestlastest muusikud.“

Uuelt albumilt on seni ilmunud kaks singlit - „Ella“, mis jõudis kuulajateni selle aasta suvel, ning „Keera“, mis ilmus 9. detsembril. Piletid ansambli kevadel startivale tuurile on müügis Ticketeris.