Margera viidi möödunud nädalal California osariigi San Diego haiglasse ja teda raviti intensiivravi osakonnas kopsupõletiku tõttu. Pühapäevaks oli mees aga juba haiglast välja saanud ja teatas sellest ka oma Instagrami kontol. „Ma sain välja! Tänan oma sõpru, perekonda ja fänne armastuse, toetuse ja palvete eest,“ kirjutas Margera sotsiaalmeedias. Fotol poseerib ta koos oma sõbraga.

„Jackassi“ staari haiglasse sattumist kajastas eelmisel nädalal TMZ, kes kirjutas, et Margera seisund on raske. Teadaolevalt on Bami kimbutanud viimastel aastatel mitmesugused terviseprobleemid. Näiteks on ta vahele jäänud narkootikumide tarvitamisega, mistõttu on ta viibinud võõrutusravikliinikus pikalt ravil. Samuti on Margera olnud kimpus alkoholiprobleemidega ning süüdistanud selles oma endist sõpra ja kuulsat Soome rokkarit Ville Valot.

Selle aasta suvel siirdus Margera aga võõrutusravile, kuid juuni keskel lahkus ta omavoliliselt võõrutusravikeskusest. Keskuse juhataja sõnul ütles Bam talle, et mees polnud rahul keskuse ega nende teenustega ja ta tahtis lahkuda. Bam oli lubanud end ühes teises sama piirkonna ravikeskuses arvele võtta ja lahkus seejärel musta autoga. Mõned päevad hiljem leiti „Jackassi“ täht üles, ta oli redutanud ühes Florida hotellis. Prast seda, kui politsei ta üles leidis, nõustus Bam vabatahtlikult registreeruma ennast uude raviasutusse.

Korduvalt Eestit ja siinseid üritusi väisanud Margera on alates 2016. aastast ka Eesti e-kodanik.